Ribbensteg m. ben af Duroc (kogesiden)

Vi får frisk Duroc kød hjem hver tirsdag eftermiddag, derfor kan Duroc tidligst bestilles til onsdag morgen.

Kogesiden er god til kogning. Dog bruger rigtig mange kogesiden til ribbenssteg, da den er mere mager end stegesiden. Til forskel fra stegesiden er der i kogesiden en lille smule brusk.

Duroc kødet stammer fra familien Ladegaard, der driver et frilandslandbrug lidt uden for Fredericia, hvor dyrevelfærd og kvalitet er  højsædet - og det kan smages... 

179,85 DKK
stk
( ca.
1500
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk svinekød.

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

Energi 1054 kJ / 252 kcal
Fedt 20 g
- heraf mættede fedtsyrer 8,1 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 18 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Drys salt mellem sværene. Læg stegen med sværene så vandret som muligt i en bradepande og hæld evt. vand ved. Sæt kødet i en kold ovn og steg ved 180°C i ca. 1½ time.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden