Ribbensteg m. ben af Duroc (stegeside)

Vi får frisk Duroc kød hjem hver tirsdag eftermiddag, derfor kan Duroc tidligst bestilles til onsdag morgen.

Stegesiden er særdeles velegnet til ribbenssteg. Stegesiden er en smule mere fed end kogesiden, men til genfæld bliver stegen både mere saftig og mere mør.

Duroc kødet stammer fra familien Ladegaard, der driver et frilandslandbrug lidt uden for Fredericia, hvor dyrevelfærd og kvalitet er  højsædet - og det kan smages... 

179,85 DKK
stk
( ca.
1500
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk svinekød af Duroc.

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

Energi 1382 kJ / 330 kcal
Fedt 30 g
- heraf mættede fedtsyrer 12 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 16 g
Salt 0,1 g

Opskrifter

Drys salt mellem sværene. Læg stegen med sværene så vandret som muligt i en bradepande og hæld evt. vand ved. Sæt kødet i en kold ovn og steg ved 180°C i ca. 1½ time.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden