Skinkekød i tern af Duroc

Vi får frisk Duroc kød hjem hver tirsdag eftermiddag, derfor kan Duroc tidligst bestilles til onsdag morgen.

Skåret af inderlår og skal derfor kun stege få minutter. Velegnet til gryderetter.

Duroc kødet stammer fra familien Ladegaard, der driver et frilandslandbrug lidt uden for Fredericia, hvor dyrevelfærd og kvalitet er  højsædet - og det kan smages... 

47,46 DKK
personer
( ca.
500
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk svinekød af Duroc.

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

Energi 493 kJ / 118 kcal
Fedt 3,9 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,4 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 21 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Skinkekød i tern har mange muligheder, og gør det godt i et utal af gryderetter. Kødet skal gennemsteges / gennemvarmes.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden