Flæsk i skiver af Duroc

Vi får frisk Duroc kød hjem hver tirsdag eftermiddag, derfor kan Duroc tidligst bestilles til onsdag morgen.

Danmarks nationalret - flæsk i skiver. Serveret med persillesovs og kartofler og du har et fabelagtigt måltid. 

Duroc kødet stammer fra familien Ladegaard, der driver et frilandslandbrug lidt uden for Fredericia, hvor dyrevelfærd og kvalitet er i højsædet - og det kan smages... 

69,96 DKK
personer
( ca.
500
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Skiver af brystflæsk af DUroc.

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

Energi 1382 kJ / 330 kcal
Fedt 30 g
- heraf mættede fedtsyrer 12 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 16 g
Salt 0,1 g

Opskrifter

Læg flæskeskiverne på en rist med en bradepande under. Steg flæsket midt i ovnen, til det er gyldenbrunt og sprødt, ca. 30 minutter. Vend flæsket når halvdelen af stegetiden er gået. Kan også steges på panden.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden