Svinekam m. ben, ridset af Duroc

Vi får frisk Duroc kød hjem hver tirsdag eftermiddag, derfor kan Duroc tidligst bestilles til onsdag morgen.

Svinekam er perfekt til steg, og har du rester, kan de sagtens bruges på det kolde bord dagen efter.

Duroc kødet stammer fra familien Ladegaard, der driver et frilandslandbrug lidt uden for Fredericia, hvor dyrevelfærd og kvalitet er  højsædet - og det kan smages... 

167,88 DKK
stk
( ca.
1400
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk svinekød af Duroc.

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

Energi 1014 kJ / 244 kcal
Fedt 18 g
- heraf mættede fedtsyrer 6,7 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 19 g
Salt 0,15 g

Opskrifter

Kom salt ned mellem sværene. Læg stegen på ovnens rist. Støt den evt. med sammenkrøllet alufolie så stegen ligger lige. Kom 2½ dl. vand i bradepanden og læg risten med stegen ovenpå. Steg svinekammen midt i ovnen - tilsæt endnu 2½ dl. vand efter ca. 45 min. Tag flæskestegen ud og mål med et stegetermometer kødets kernetemperatur, som skal være ca. 65°C.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden