Svinemørbrad af Duroc

Vi får frisk Duroc kød hjem hver tirsdag eftermiddag, derfor kan Duroc tidligst bestilles til onsdag morgen.

Mørbrad kan bruges til et utal af retter, og kan naturligvis også helsteges på pande eller ovn. Tilberedt får du et meget mørt og fedtfattigt produkt.

Duroc kødet stammer fra familien Ladegaard, der driver et frilandslandbrug lidt uden for Fredericia, hvor dyrevelfærd og kvalitet er  højsædet - og det kan smages... 

136,44 DKK
stk
( ca.
650
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Mørbrad af Duroc er uden bimørbrad.

Energi 499 kJ / 119 kcal
Fedt 3,8 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,4 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 21 g
Salt 0,3 g

Opskrifter

Brun mørbraden godt på alle sider i lidt fedtstof på en varm pande. Steg den i ovnen ved 175°C til en kernetemperatur på 62-65°C (ca. 30 minutter).

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden