Kalkunrosette

Kalkunbryst med fyld af flødeost rørt med soltørrede tomater, forårsløg og peberfrugt. 

Vejer ca. 900 gr. 

Bemærk: Kun til afhentning

129,95 DKK
stk.
( Pr.
1
stk
 )
Ingredienser
Opskrift

Oplysninger om allergener kan fås ved henvendelse til personalet i butikken eller skriv til os på: info@slagtertheilgaard.dk 

Opskrift

Steges i en forvarmet ovn over vandbad ved 175°C i ca. 1 time eller til en kernetemperatur på 75°C.

Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering. Fjerkræ skal gennemsteges til kødsaften er klar eller kernetemperaturen er 75°C.

Holdbar ca. 1 døgn ved højst +5°C.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden