Kalkunschnitzler

Kalkunschnitzler kan laves som de er, men vil typisk blive paneret. Paneret kalkunschnitzler er et glimrende alternativ til svineschnitzler.

49,90 DKK
stk
( ca.
350
g
 )
Køb sammen!
Frisk hakket svinekød af danske grise
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Schnitzler skåret af kalkunbryst.

Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering. Fjerkræ skal gennemsteges til kødsaften er klar eller kernetemperaturen er 75°C.

Efter åbning holdbar i 2 dage ved højst 5°C.

Energi 454 kJ / 109 kcal
Fedt 2,2 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 22 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Brun kalkunschnitzlerne ca. 1½ min. på hver side. Steg dem derefter ved svag varme i ca. 2 min. - vend af og til. Drys med salt og peber og lad kødet hvile tildækket i ca. 10 min.

 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden