Kalkunspyd m. kokos/æble/karry marinade

Kalkunen på spydene er marineret i kokos, æble- og karry marinade og drysset med sesamfrø. Spydene er ikke alene velsmagende, men er også flotte appetitlige at se på.

55,00 DKK
stk
( ca.
350
g
 )
Køb sammen!
Frisk hakket grisesmåkød af danske grise
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Kalkunbryst (89%), marinade (9%) (delvis hærdet rapsolie, krydderier (bl.a. karry), salt, kokosmel, æble, tørret peberfrugt, tomatpulver), SESAMFRØ.

Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering. Fjerkræ skal gennemsteges til kødsaften er klar eller kernetemperaturen er 75°C.

Opbevares ved maks. 5 grader og anvendes samme dag som åbning.

Energi 771 kJ / 170 kcal
Fedt 9,2 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,5 g
Kulhydrater 1,4 g
- heraf sukkerarter 0,6 g
Protein 20 g
Salt 1 g

Opskrifter

Grilles ved "direkte varme" i ca. 6-7 minutter på hver side eller steges på en varm pande eller i en forvarmet ovn ved 175°C til en kernetemperatur på 75°C. Lad spyddet hvile et par minutter inden udskæring.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden