Kyllingegryde
Kyllingegryden består af kyllingekød, grillsauterede grøntsager og indisk karry.
Kyllingebrystfilet (70%) Grillede grøntsager (28%) (rød, gul peber, løg, solsikkeolie), cherrytomater, babykarotter, bønner, champignon, perleløg, kryddersmør 9%(smør, krydderiblanding (hvidløg, peber, paprika, allehånde, nelliker, muskatnød, salt, løg, merian, oregano, timian, basilikum, sukker, E150C, glukosesirup (kartoffel) sojasauce (sojabønner, hvede, salt)) Balsamicoeddike (eddike, druemost, antioxidant: E 220, farvestof E150D, sojasauce (vand, hvede, salt) basilikum, hvidløg, salt) (24%) karry pulver (6,0%)
Energi | 552 kJ / 132 kcal |
---|---|
Fedt | 6,1 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,5 g |
Kulhydrater | 5 g |
- heraf sukkerarter | 0,9 g |
Protein | 15,1 g |
Salt | 0,28 g |
Opskrifter
Produkter der indeholder fjerkræskød bør altid gennemsteges.
Denne kyllingegryde skal gennemsteges på panden. Du kan eksempelvis servere kartofler eller ris hertil.