Kalvemørbrad - hel

Uanset om du skal have mad til mange, eller om du blot ønsker at have lidt i fryseren, så er en hel oksemørbrad et oplagt valg.

Vores kalvemørbrad har en delikat smag, er meget mør, og er er perfekt til helstegning eller til at blive skåret ud til bøffer. Ved køb af en hel kalvemørbrad får du meget smag for pengene. 

375,20 DKK
stk
( ca.
800
g
 )
Køb sammen!
Intens baconsmag der kan betragtes som en delikatesse
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk kalvemørbrad.

Efter åbning holdbar 3 dage ved højst +5°C. 

Energi 462 kJ / 110 kcal
Fedt 2,7 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,9 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 21 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Mørbraden brunes i rygende hedt smør i stegegryden og brunes hastigt ved god varme. Stik ikke i kødet med en gaffel, men vend det med et par træskeer.

Efter endt bruning lægges kødet på stegeristen i ovnen og steges færdig ved ca. 250°C. Stegetiden er 15-25 minutter alt efter kødets tykkelse og hvor rødt man ønsker kødet. Kernetemperaturen skal ligge omkring 62°C.

Lad mørbraden hvile tildækkes i min. 15 minutter inden udskæring.

 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden