Lammefilet

Lammefilet er en velsmagende og meget mør udskæring, der nogen gange overses, hvilket er synd. Fileten er nem at tilberede på pande eller på grill og minder i farven om oksekød. Fileten fungerer fantastisk i salater eller som en lille forret ved en god middag.

113,75 DKK
pakke
( ca.
350
g
 )
Køb sammen!
Kyllingebryst med ost, skinke og hvidløgssmør - ja tak.
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Lammefilet pakke a ca. 350 gr. (2 stk. lammefileter).

Produktet er optøet og bør derfor ikke genindfryses.

 

Energi 485 kJ / 116 kcal
Fedt 3,8 g
- heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 21 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Krydr lammefilet med salt og peber, og steg den i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side(ligesom med en bøf af okse). Lad eventuelt kødet hvile i 5-8 minutter i til lukket sølvpapir. Skær herefter filetten ud i tynde skiver.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden