Lammeskanker

Lammeskank er delikat og er en meget smagfuld del af lammekøllen. Den gør sig særligt godt, når den er braiseret, hvilket også giver en dejlig duft i hele huset...

148,80 DKK
pakke
( ca.
1200
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Vægt i alt ca. 1200 gram pr/pakke.

Produktet er optøet og bør derfor ikke genindfryses.

 

Energi 715 kJ / 171 kcal
Fedt 11 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,7 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 17,9 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Krydr skank med salt og peber og brun dem i gryde. Skær løg i både, jordskokker i mindre stykker og pastinakker i grove tern. Kom løg, hele hvidløg, jordskokker, pastinak i gryden og lad det blive gyldenbrunt. Hæld tomatpuré, oksebouillon og rødvin i sammen med grøntsagerne. Kom laurbærblade og timian ved samt de brunede lammeskanke. Det hele bringes i kog. Sæt låg på gryden og stil den herefter i ovnen ved 150°C i 2,5 timer, til kødet er mørt.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden