Nyhed

Mortens Aften menu

Slagter Theilgaards Mortens Aften menu

Menuen består af confiterede andelår - saftige og super møre - samt lækkert andebryst med rødkål, hvide og brunede kartofler samt en kraftig hjemmelavet andesauce.

Vi har gjort det nemt for dig, så du hos os får en samlet menu. Anden skal blot i ovnen, kartoflerne lunes og rødkål og andesauce varmes godt igennem. Så mens du nyder den dejlige menu, kan du samtidig glæde dig over et dejligt rent køkken.

 

Bemærk: Kun til afhentning

278,00 DKK
prs.
Køb sammen!
Risalamande med kirsebærsauce - den perfekte dessert til juletiden.
Ingredienser
Opskrifter

Slagter Theilgaards Mortens Aften menu

Menuen består af confiterede andelår - saftige og super møre - samt lækkert andebryst med rødkål, hvide og brunede kartofler samt en kraftig hjemmelavet andesauce.

Vi har gjort det nemt for dig, så du hos os får en samlet menu. Anden skal blot i ovnen, kartoflerne lunes og rødkål og andesauce varmes godt igennem. Så mens du nyder den dejlige menu, kan du samtidig glæde dig over et dejligt rent køkken.

 

Opskrifter

Med vores Mortens Aften menu har vi klaret det meste af arbejdet for dig. Du skal blot lune de forskellige elementer og herunder får du en komplet vejledning.

De confiterede andelår samt andebrystet varmes i en forvarmet ovn ved 200°C i 20 minutter (varmluftsovn). Imens duften af and spreder sig i køkkenet, kan du lune de sidste elementer. De brunede kartofler hældes på en varm pande og småsimrer i 10 minutter. De kogte, hvide kartofler skal blot lunes i varmt vand i 10 minutter. Slutteligt varmes den hjemmelavede andesauce og rødkål i hver sin gryde i cirka 5 minutter.

Bon appetit - nu kan du nyde din Mortens Aften!

 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden