New Zealandsk Rib Eye- hel

Du får rib eye bøffer med en fantastisk flot fedtmarmorering, som giver en fantastisk smag og med en super mørhed - særligt udvalgt fra New Zealand.

Så skal du forkæle dine nærmeste med en rib eye bøf i verdensklasse, så er det denne.

825,00 DKK
stk
( ca.
3
kg
 )
Køb sammen!
Har du gode ben? Det har vi...
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Sydamerikansk oksefilet.

Efter åbning holdbar 3 dage ved højst +5°C.

Pakket i beskyttende atmosfære.

Energi 846 kJ / 202 kcal
Fedt 13 g
- heraf mættede fedtsyrer 5,4 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 20 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Læg kødet i et ildfast fad med en lille smule vand i bunden. Krydder evt. med groft salt og peber. Steg fileten i ovnen ca. 15 min. ved 250°C. Skru ned til 180°C og steg færdig ca. 30-40 min. eller til en kernetemperatur på 58°C.

Lad stegen hvile i ca. 15 min. inden den skæres for.

 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden