
Oksemørbrad af Irsk kødkvæg - hel
Uanset om du skal have mad til mange, eller om du blot ønsker at have lidt i fryseren, så er en hel oksemørbrad et oplagt valg.
Vores oksemørbrad af Irsk Angus er en smagfuld og mør oksemørbrad, som er perfekt til helstegning eller til at blive skåret ud til bøffer. Mørbraden af en Irsk Angus sikre dig et fantastisk mørt og smagfuldt produkt, hvor du ved køb af en hel mørbrad også får meget smag for pengene. Oksemørbraden er afpudset.
Fersk oksemørbrad.
Efter åbning holdbar 3 dage ved højst +5°C.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Energi | 524 kJ / 125 kcal |
---|---|
Fedt | 4,8 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,8 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 20 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Mørbraden brunes i rygende hedt smør i stegegryden og brunes hastigt ved god varme.
Stik ikke i kødet med en gaffel, men vend det med et par træskeer.
Efter endt bruning lægges kødet på stegeristen i ovnen og steges færdig ved ca. 250°C.
Stegetiden er 15-25 minutter alt efter kødets tykkelse og hvor rødt man ønsker kødet. Kernetemperaturen skal ligge omkring 62°C.
Lad mørbraden hvile tildækkes i min. 15 minutter inden udskæring.