Oksesteg, snørret

Oksesteg er en klassiker, der efter tilberedning giver noget fantastisk mørt og smagfuldt kød. Det er en simmerret, der kræver lang tid under låg, og som giver en fantastisk duft i hele huset.


129,95 DKK
stk
( ca.
1000
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Grydestegen er skåret af tykkam/bov

Efter åbning holdbar 3 dage ved højst +5°C.

Energi 696 kJ / 166 kcal
Fedt 9,9 g
- heraf mættede fedtsyrer 4 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 19 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Efter bruning på alle 4 sider tilsættes ½ liter væske. Stegen steges derefter færdig i 1½ - 2 timer eller til kødet føles mørt.

Serveres med kogte kartofler, kogte grøntsager, glaserede løg eller asier. Kold oksesteg kan serveres med smørdampede ærter og en god kartoffelsalat.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden