
Tørsaltet bacon i tern
Vores tørsaltet bacon er håndsaltet, tørret og røget. Tørsaltet bacon kan steges mere sprødt end traditionelt bacon og "sprutter" mindre på panden, fordi saltningen har trukket vandet ud af kødet. Vi er meget stolte af vores tørsaltede bacon, og betragter den som en delikatesse.
Og får du det i tern er det super nemt at smide på panden, for derefter at bruge som topping. Men vær varsom - det har en intens smag af bacon og salt, hvorfor du anbefales at bruge lidt mindre, end hvis du skulle bruge almindelige bacon.
Svinebryst (121 gr. til 100 gr. færdigvare), salt, krydderier og krydderiekstrakter (bl.a. SENNEP), dextrose, maltodextrin, aroma, hydr. veg. protein, antioxidant (E301), starterkultur, konservering (E250).
Tørret og røget over bøgeflis.
Energi | 1378 kJ / 332 kcal |
---|---|
Fedt | 27 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 11 g |
Kulhydrater | 0,5 g |
- heraf sukkerarter | 0,5 g |
Protein | 22 g |
Salt | 3,9 g |
Opskrifter
Steg på en hed pande i lidt olie eller smør eller brug det som topping eller ingrediens i madlavning. Men vær varsom - ternene har en intens smag af bacon og er salte i forhold til "almindelig bacon"