Menu 0 Søg
tilbage til Produkter
Rullepølse RÅ
1 stk.
(ca. ) /

Rullepølse RÅ

Produktbeskrivelse: Pålægsprodukt, skal færdigkoges.

Efter kogning holdbar ca. 5 dage ved højst +5°C.

Har du lyst til - og mod på - at koge din egen rullepølse, så følg blot denne vejledning....

Stegevejledning: Bring en gryde vand i kog, der skal være nok til at kunne dække rullepølsen. Kom rullepølsen i sammen med suppevisk, bestående af porrerblade, selleritop og persille eller top af rodpersille.

Kog rullepølsen i ca. 2 timer til en kernetemperatur på 75°C.
Læg derefter rullepølsen i en rullepølsepresse eller i en brødform med en mindre form over.
Læg noget tungt i den øverste form og bind evt. formene stramt sammen med en snor. 
Stil rullepølsen i køleskab natten over.

Ingredienser: Svinekød (112 g. kød til 100 g. færdigvare), salt, løg, svinegelatine, peber, dextrose, antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250). Stoppet i net.

Ernæringsdeklaration

  1. Energi 1047 kJ / 250 kcal
  2. Fedt 18 g
  3. - heraf mættede fedtsyrer 7,2 g
  4. Kulhydrater 1,2 g
  5. - heraf sukkerarter 0,5 g
  6. Protein 21 g
  7. Salt 3,6 g
  • Fast fragtpris
    49 kr. uanset mængde.

  • Frisk slagterkød
    produceret til dig.

  • Hygiejnisk pakning
    i kølede kasser.

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook