Filet royal

Filet royal er helt afpudset for fedt og sener, og bliver skåret af kammen. Det giver et meget magert produkt, som passer til alle aldre.

 

87,60 DKK
stk
( ca.
800
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk svinekamfilet uden ben, svær eller fedt.

Efter åbning holdbar 3 dage ved højst +5°C.

Energi 420 kJ / 100 kcal
Fedt 1,1 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,4 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 22 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Læg Filet Royal i et ovnfast fad og sæt det i ovnen ved 180°C i ca. 1 time, eller til kødets kernetemperatur er 68°C. Lad kødet hvile tildækket i ca. et kvarter, inden det skæres ud i passende skiver.

Grilles ved "indirekte varme" i ca. 35 min. eller til en kernetemperatur på 68°C. Lad kødet hvile tildækket 5 min. inden udskæring i tynde skiver.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden