
Forårsmedister
Medisteren er lidt grovere i strukturen end vores normale medister. Indeholder urter og grøntsager som svampe, gulerødder og selleri. Den er krydret med muskatnød og allehånde som giver den en varm og rund smag uden at være stærk.
Svinekød(63,9%),Vand(17,3%),svampe fond(40% rehydrerede svampe(champignon,shiitake,brungul rørhat),salt,vand,aroma,8% svampekoncentrat,sukker,glukosesirup,løg,hvidløg, syre(E330 citronsyre), fortykningsmiddel(E415) xanthangummi (0,3%),GRILLMEDISTERBLANDING(Stivelse,SOYAPROTEIN, Kartoffel,MÆLKEPROTEIN,løg,salt,krydderier(peber,hvidløg),glukosesirup,gærekstrakt,sukker, krydderurt)(6,5%),BRUNOISE MIX ( SELLERI, ROD, RÅ,Gulerod,Porre,KNOLDSELLERI, løg)(4,6%), frigodan svampe ( svampe(Agaricus bisporus))(4,6%),Salt(1,3%),Løg(0,5%),Almi Frisch X new I(smagsstof, surhedsregulerende middel(262),vand,brandy eddike)(0,5%),Persille(Persille, tørret)(0,2%),Egen pølsebouillon(Salt, glukosesirup, gærekstrakt, hydrolyseret vegetabilsk protein, løg, sukker, vegetabilsk olie/rasp, krydderier, krydderurter ) (0,1%),allehånde(allehånde(pimenta officinalis))(0,1%),Muskatnød (muskatnød(myristica fragrans houttuyn)) (0,1%) Peber, hvid (0,0%)
Energi | 1015 kJ / 243 kcal |
---|---|
Fedt | 20 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 8,0 g |
Kulhydrater | 4,0 g |
- heraf sukkerarter | 0,9 g |
Protein | 11,7 g |
Salt | 2,02 g |
Opskrifter
Skal koges eller steges til en kernetemperatur på 75°C.