Tilbud

Juleskinke letsaltet

Hjemmelavet juleskinke efter gamle traditioner!
Juleskinken er skåret af skinkeyderlår og er letsaltet.

119,85 DKK
133,50 DKK
stk
( ca.
1500
g
 )
Køb sammen!
Vendt i en peberblanding, der giver en god smag af peber.
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Ingredienser: Skinkeyderlår (92%), salt, dextrose, stabilisator (E451), glucosesirup, gærekstrakt, antioxidant (E301), konserverings (E250).

 

 

Energi 655 kJ / 156 kcal
Fedt 9,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,0 g
Kulhydrater 0,2 g
- heraf sukkerarter 0,2 g
Protein 18,0 g
Salt 1,2 g

Opskrifter

Tilberedning:

  • 1 løg i både
  • 2 hele nelliker
  • 2 laurbærblade
  • 2 gulerødder

Kog juleskinken i vand tilsat løg, nelliker, laurbærblade og gulerødder i ca. 1½ time. Tag gryden af varmen og lad juleskinken hvile i kogelagen i ca. 10 min.

Juleskinken er velegnet til glasering efter kogning.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden