Tapas spegepølser med fennikel
Vores tapaspølse med fennikel er hjemmelavet, og har en utrolig god smag. Denne tapaspølse egner sig rigtig godt til tapasfade, men kan også bruges som pålæg i en sandwich.
Tip! Når spegepølsen er pakket ud af plasticemballagen, skal den pakkes ind i et stykke køkkenrulle og opbevares i køleskabet. Lad så meget som muligt af stoftarmen blive på spegepølsen. Skift køkkenrullen, hvis den i løbet af et par dage bliver for fugtig. Herved ånder spegepølsen, og vil med tiden blive mere og mere fast og intens i smagen.
Svinekød (138 g til 100 g færdigvare), salt, fennikelfrø (2%), dextrose, surhedsregulerende middel (E575), krydderier og krydderiekstrakter, hydr. veg. protein (raps og majs), antioxidanter (E300, E330), starterkultur, konservering (E250). Pølseskindet fjernes inden brug.
Tørret og røget. Vacuumpakket.
Energi | 1407 kJ / 335 kcal |
---|---|
Fedt | 25 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 9,7 g |
Kulhydrater | 4,8 g |
- heraf sukkerarter | 2,2 g |
Protein | 25 g |
Salt | 5,5 g |
Opskrifter
Efter åbning holdbar 21 dage ved højst 5°C.