Tilfoj en overskrift 2 v4

Grillet flanksteak med barbecuebønner i taco tubs

3
30 min.
let

Hvis flanksteaken er uden marinade, kan du evt. marinere den i din yndlingsmarinade natten over. Du kan også give den et lag med en god glaze både før, under og efter grillning.

Grill flanksteaken ved direkte varme i 2 minutter på hver side, og sæt den derefter på indirekte varme i ca. 15 min., hvor du vender kødet flere gange.

Lad kødet hvile inden du skærer det i strimler.

Svits løg og hvidløg i olivenolie, indtil løget er blankt og blødt.

Tilsæt grillkrydderi og barbecuesauce og svits i et par minutter mere.

Tilsæt bønner samt hakket tomat og lad det simre i 5 minutter uden låg. Smag til med salt og peber.

Varm taco tubs i ovnen som anvist på pakken. 

Fyld taco tubs med salat, barbecuebønner, strimler af flanksteak, creme fraiche og cheddar. Top med lidt friskpresset limesaft, finthakkede forårsløg og friske koriander.

Ingredienser

  • 500 g. flanksteak
  • 8 stk. taco tubs
  • 65 g. salat
  • 1 dåse brune bønner
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk. barbecuesauce
  • 2 tsk. grillkrydderi
  • 2 stk. avocado
  • 100 g. cheddar
  • 3 dl. creme fraiche
  • 3 forårsløg
  • 1 stk. lime
  • Frisk koriander
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden