Tilfoj en overskrift 2

Marineret kamfilet med bagt kartoffelsalat og appelsin

4 pers.
40-60 min.
Nem

Skær kartoflerne i halve og læg dem i et ovnfast fad. 

Drys olie, salt, peber og timian over. 

Sæt i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.

Ovnstegt svinefilet:

Kom den marineret kamfilet på en varm pande og brun hurtigt kødet ved høj varme på alle sider.

Kom svinefileten i et ovnfast fad – gerne sammen med kartoflerne. Stil midt i ovnen ved 180 grader og steg i cirka 20 minutter til kartoflerne er møre og kødet måler ca. 68 grader.

Bagt kartoffelsalat:

Hak soltørret tomat i strimler. Bland de bagte kartofler med soltørret tomat og rucola. Tag lidt af olien fra de soltørrede tomater. Skræl appelsinen og skær frugtkødet i stykker. Bland det hele hurtigt til en simpel kartoffelsalat.

Server svinefileten i fingertykke skiver sammen med lun kartoffelsalat.

Ingredienser

Ingredienser

  • 1 stk. gyros/hvidløg marineret kamfilet
  • 1 kg. kartofler, gerne små.
  • 1 pakke rucola salat
  • 150 gr. soltørrede tomater i olie
  • 1 mellemstor appelsin
  • 1 spsk. raspolie
  • 1 tsk. frisk hakket timian
  • Salt og peber
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden