123 v6

Nænsom lørdags kylling

4 pers.
75 min
Middel

Fremgangsmåde

Skær kyllingen ud i mindre stykker og læg den i et ildfast fad. Drys krydderblandingen over og steg den 1 time ved 175°C. Når der mangler 10-15 minutter af stegetiden hældes barbecue saucen over kyllingen.

Tilbehør: Skyl og pluk salaterne og lad dem dryppe af. Flødes piskes med citronsaft og sukker. Hældes over salaten som dressing lige inden servering.

Ingredienser

  • 1 kylling fra Hopballe Mølle
  • Krydderblanding af 1/3 oregano, 1/3 brun farin og 1/3 paprika
  • Barbequesauce
  • - Tilbehør:
  • Plukkede salater (F.eks. Romaine, hovedsalat eller radicchio)
  • 1 dl. fløde
  • saften af ½ citron
  • 1 spsk. sukker
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden