123 v7

Oksebryst med håndskåret bacon og hele peberkorn

4 pers.
210 min
Middel

Fremgangsmåde

Oksebryst i skiver lægges i en stegeso eller ildfast fad, drysses med salt og alle ingredienser hældes hen over.

Sættes i en forvarmet ovn i 3 - 3½ time ved 160°.

Vær opmærksom undervejs og tilsæt evt. yderligere øl eller vand.

Kartoflerne steges gyldne i smør og olie. Drys med salt, peber og hakket persille.

Ingredienser

  • 1,2 kg oksebryst skåret i 3-4 cm tykke skiver
  • 5 skalotteløg i grove stykker
  • 1 spsk. hele peberkorn
  • 4 laurbærblade
  • 6 persillestilke
  • 150 g bacon i grove tern
  • 4 kviste timian
  • 1 mørk øl
  • - Pommes risolles
  • 1 kg små kogte kartofler
  • 75 gr smør
  • ½ dl olie
  • Salt og peber
  • Persille til pynt
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden