123 v15

Ost/baconpølse med nye kartofler med rygeostcreme

4 pers.
30 min
Middel

Fremgangsmåde

Kartoflerne skrubbes godt, koges møre med salt og skæres i skiver eller mindre stykker med skræl på. Agurken halveres, udkernes og skæres i små terninger. Toppen skæres af radiserne og de skæres i kvarte. Gem lidt radiser og agurk til pynt. Purløget klippes i små stykker. Alle ingredienserne til cremen røres sammen. Cremen blandes med grøntsagerne, salaten smages til og purløget og radiserne drysses over.

Ingredienser

  • Ost/baconpølser
  • 600 gr. nye kartofler
  • 200 gr. agurk (½)
  • 1 bundt radiser
  • 3 spsk. klippet purløg
  • ca. 170 gr. rygeost 5% eller 10%
  • 2 dl. cremefraiche 9%
  • 1 tsk. hvidvinseddike
  • ½ tsk. sukker
  • salt og peber
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden