Skaermbillede 2024 03 11 kl. 10.31.43

Svinekoteletter i fad

4
40 min.
Let

Krydder koteletterne til med salt og peber og brun dem i ca. 2-3 min. på hver side. 

Læg koteletterne i et smurt ovnfast fad.

Skær grøntsager og æbler i tern, steg i olie på en pande, tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, crème fraîche og paprikapulver. 

Smag til med salt og peber og bring det i kog.

Hæld saucen over koteletterne og bag midt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.

Tip! Server med ris eller kartofler.

Ingredienser

  • 4 svinekoteletter
  • 1 løg
  • 3 gulerødder
  • 2 æbler
  • 1 spsk tomatpuré
  • 3 dl creme fraîche
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 dåse hakkede tomater
  • Salt
  • Peber
  • Olie til stegning
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden