123 v43

Vintersalat

4 pers.
15 min
Middel

Fremgangsmåde

Tilberedning: Skræl bederne og skær med i tynde skiver. Skyl salaten grundigt, lad den dryppe af og skær den evt. i lidt mindre stykker. Hak valnødderne groft. Bland alle ingredineser sammen og server salaten med en olie/eddikedressing.

Udseende og smag: Runde med rød skræl og rød- og hvidstribet kød. Fantastisk flot. Mild og lidt sød i smagen.

Tips: Rigtig gode i salat og til rodfrugter bagt i ovnen. Hvis du skærer beder i helt tynde skiver og lægger dem 20 min. i isvand, bliver de meget sprøde og lækre

 

Ingredienser

  • 4-5 stk. bolchebeder
  • 125 gr. friske spinatblade
  • 75 gr. rucola
  • 50 gr. valnødder
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden