432 v3

Appelsinmarineret andebryst på bund af rødkål, æbler, svesker og abrikos

4-5 pers.
60 min.
Middel

Fremgangsmåde

Læg andebrysterne på panden med fedtsiden ned og tænd for varmen. Fedtet smelter langsomt og når der har fået gylden farve, vender man dem et par gange., så de er gyldne hele vejen rundt.

Skær rødkål i passende grove stykker. Skær æblerne i både og gem et par til pynt. Bland rødkål, æbler, svesker, abrikos og læg det i et ildfast fad.

Kom andebrysterne ovenpå og overhæld med lidt andefedt og vand så blot bunden er dækket. Tilbered det i ovnen ved 180 grader i 12-15 minutter eller til andebrysterne har en kernetemperatur på 54 grader. Så er de let rosa.

Ingredienser

  • 2 appelsinmarinerede andebryst
  • 1/4 rødkål
  • 2 æbler
  • ½ håndfuld tørret abrikos
  • ½ håndfuld svesker
  • Et par anis og nelliker
  • Salt og peber
  • Lidt andefedt og vand
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden