432 v4

Baconfrikadeller med marineret kartoffelsalat

4-5 pers.
50 min
Middel

Fremgangsmåde

Frikadeleller: Rør det hakkede kød med salt, til farsen er sej. Tilsæt løg, peber og æg og rør det sammen. Rør mælken i lidt efter lidt. Rør mel i. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Form derefter farsen til 8 frikadeller og svøb dem i bacon inden de steges ca. 5 minutter på hver side.

Kartoffelsalat: Rør alle ingredienserne til marinaden sammen i en stor skål. Vend kartofler, fintsnittede forårsløg og finthakket peberfrugt i marinaden og stil kartoffelsalaten tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Ingredienser

  • 500 gr. hakket svinekød
  • 1 æg
  • 1 lille løg i meget fine tern
  • ½ dl. hvedmel
  • ½ dl. mælk
  • 1 tsk. salt
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver bacon
  • lidt olie til stegning
  • Kartoffelsalat
  • 600 gr. små kogte kartofler
  • 3/4 dl. Dijon sennep
  • 3/4 dl. oliven olie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • ½ tsk. salt
  • 1 knivspids peber
  • ½ bundt forårsløg
  • 1 peberfrugt
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden