432 v4

Baconfrikadeller med marineret kartoffelsalat

4-5 pers.
50 min
Middel

Fremgangsmåde

Frikadeleller: Rør det hakkede kød med salt, til farsen er sej. Tilsæt løg, peber og Ã¦g og rør det sammen. Rør mælken i lidt efter lidt. Rør mel i. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Form derefter farsen til 8 frikadeller og svøb dem i bacon inden de steges ca. 5 minutter pÃ¥ hver side.

Kartoffelsalat: Rør alle ingredienserne til marinaden sammen i en stor skÃ¥l. Vend kartofler, fintsnittede forÃ¥rsløg og finthakket peberfrugt i marinaden og stil kartoffelsalaten tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Ingredienser

  • 500 gr. hakket svinekød
  • 1 æg
  • 1 lille løg i meget fine tern
  • ½ dl. hvedmel
  • ½ dl. mælk
  • 1 tsk. salt
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver bacon
  • lidt olie til stegning
  • Kartoffelsalat
  • 600 gr. smÃ¥ kogte kartofler
  • 3/4 dl. Dijon sennep
  • 3/4 dl. oliven olie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • ½ tsk. salt
  • 1 knivspids peber
  • ½ bundt forÃ¥rsløg
  • 1 peberfrugt
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
MÃ¥lretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden