432 v5

Baconkål med æbler og øl a la Claus Holm

3-4 pers.
45
Middel

Fremgangsmåde

Kom bacon, svinemørbrad og pølser i bunden af gryden/panden og brun det af. Kom herefter 2 lag bacon, kål, løg og æbler ved. Tilsæt brun farin, øl, honning og krydderier.

Lad det syde i 15 minutter under låg, hvor du vender det hele rundt. Man må gerne lade det stå en time. Jo længere tid desto mere smager det.

Serveres med øl, sennep og rugbrød.

Ingredienser

  • 100 gr. tørsaltet bacon
  • 4 stk. italienske brunchpølser
  • 200 gr. svinemørbrad i tynde skiver
  • 1 spidskål groft skåret
  • 1 stk løg skåret i både
  • 2 spsk. honning
  • 2 spsk. brun farin
  • 2 stk. æbler
  • 1 flaske mørk øl
  • 2 dl. havtorn appelsinsaft
  • 100 gr. grønkål
  • Lidt groft lakrids
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden