Braiserede svineskank
Fremgangsmåde
Snit skankerne i sværen uden at skære for meget i fedtet. Knus hvidløg, koriander og peberkorn i en morter og gnid blandingen ind i skankerne sammen med salt.
Smelt smør og olie i en stegegryde. Brun skankerne på alle sider og læg dem til side.
Hak skalotteløgene og svits dem i gryden. Læg skankerne tilbage i gryden. Hæld øl og æbleeddike over. Tilsæt salvie- og timianblade. Læg låg på gryden og lad den simre på semilavt blus i mindst 2 timer.
Tag skankerne op og læg dem på et fad i ovnen ved 180°C i ca. 20 minutter, så sværen bliver sprød. Si saucen og kog den ind til den begynder at tykne. Smag til med salt og peber.
Kartofler med rodfrugter: Skyl kartofler og rodfrugter. Krydr dem med salt og peber. Hæld olie over, sæt dem i ovnen i et fad og steg dem i ca. 35 minutter ved 180°C.