432 v9

Braiserede andelÄr

3-4 pers.
75 min.
Middel

FremgangsmÄde

Lad smĂžrret smelte i en stegegryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Brun andelĂ„rene af 2 omgange. TilsĂŠt dernĂŠst gulerĂždder og pastinakker i grove tern sammen med laurbĂŠrblade og tomatpurĂ©. TilsĂŠt vand sĂ„ det lige dĂŠkker og braiser ca. 45 minutter til lĂ„rene er mĂžre.

AndelÄrene og laurbÊr tages derefter op af gryden. Hold andelÄrene varme under et stykke stanniol med et viskestykke ovenpÄ. Resten i gryden blendes og sigtes. VÊsken hÊldes tilbage i gryden og koges ind og smages til med salt og peber. Rundes evt. af med en klat koldt smÞr.

Mos de kogte bagekartofler groft og smag til med salt og peber. Form de mosede kartofler til 4 bÞffer. HÊld 1 cm olie op i en stÞbejernspande og opvarm den, til den nÊsten ryger. Steg nu bÞfferne gyldne pÄ begge sider. LÊg dem derefter pÄ fedtsugende papir et Þjeblik og server straks.

ÆblebĂ„dene steges let i smĂžr pĂ„ en pande

Ingredienser

  • 6 andelĂ„r
  • 2 gulerĂždder
  • 2 pastinakker
  • 2 laurbĂŠrblade
  • 2 lĂžg
  • 1 spsk. tomatpurĂ©
  • 25 gr. smĂžr
  • 2 ĂŠbler i bĂ„de
  • 25 gr. smĂžr
  • 4 kogte bagekartofler
  • salt og peber
  • olie til stegning
Indstil prĂŠferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
MĂ„lretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. SĂŠt preferencer eller luk beskeden