432 v13

Chiligryde med okse og rejer

4 pers.
60 min
Middel

Fremgangsmåde

Opvarm olien i en gryde og brun bacon og kød i et par minutter, til kødet har skiftet farve. Tilsæt suppen og lad det simre i ca. 1 time eller til kødet er mørt.

Tag kødet op af suppen og stil det til side.

Svits nu løg og peberfrugter i lidt olie og tilsæt suppen fra kødet. Kog op og smag godt til med hakket hvidløg, salt, peber og rigeligt med chili. Retten skal være godt stærk.

Tilsæt fløden og jævn evt. retten.

Lige inden servering tilsættes det møre oksekød og rejerne og retten varmes godt igennem.

Serveres pÃ¥ en bund af ris eller kartofler med en klat creme fraiche.

Ingredienser

  • 500 gr. gullasch
  • 200 gr. bacon i tern
  • 1 spsk. olie
  • 1-1½ liter suppe eller bouillon
  • 2 store løg i halve ringe
  • 2 smÃ¥ peberfrugter
  • ½ spsk. olie
  • 2 fed hakket hvidløg
  • 1 finthakket rød chili
  • salt og peber
  • 1/4 liter piskefløde
  • 200 gr. rejer
  • sovsejævner
  • evt. madkulør
  • Tilbehør
  • Ris eller kogte kartofler
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
MÃ¥lretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden