kylling i form med urter tomat og flote

Cremet kylling i parmesansauce

4 pers.
20-40 min.
Let

Krydre kyllingestykkerne med salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad. Skær porren i skiver og tomaten i tern. Fordel dem rundt om kyllingestykkerne i fadet.

Bland fløden med finthakkede krydderurter, parmesan, hvidløg, lidt salt og grofkværnet peber. Hæld flødeblandingen over kylling og grøntsager, og riv lidt ekstra parmesan til sidst.

Bag kyllingen midt i ovnen ved 200 grader i 30-40 minutter.

Server med kogte ris eller kogte små kartofler.

Ingredienser

Ingredienser

  • 700 gram kyllingelår eller bryst
  • 3 dl. fløde
  • 2 fed hvidløg
  • 3 store tomater eller dobbelt så mange små
  • 1 porre
  • Friske krydderurter såsom timian eller persille
  • Salt
  • Peber
  • Kartofler eller ris som tilbehør
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden