Cover Head Nyhedsbrev

Kartoffelsalat med røget kylling

4
60 min.
Let

Kom den røgede kylling i en gryde. Tilsæt vand og bring det i kog. Kog ved svag varme og under låg i ca. ½ time.

Tag gryden af varmen og lad kyllingen trække i ca. 10 min. Tag kyllingen op, fjern skindet og lad den køle lidt af. Pil kødet af benene og riv det i mundrette stykker med en gaffel.

Kom kartoflerne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 14 min. Tilsæt asparges og kog i yderligere ca. 1 min., uden låg. Hæld vandet fra og vend kartofler og asparges med smør og purløg.


Bland kyllingekød, kartofler, asparges og radiser og kom det i et stort fad på en bund af spinatblade. Kom hytteosten på toppen af salaten og server den lun.

Ingredienser

  • 1 røget kylling
  • 3 liter vand
  • 1 kg. skrabede kartofler
  • 1 tsk. groft salt
  • 350 gr. grønne asparges i korte stykker
  • 15 gr. smør
  • 1 dl. klippet purløg
  • 150 gr. radiser i halve
  • 100 gr. rensede babyspinatblade
  • 450 gr. hytteost
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden