432 v43

Koteletter med frisk pasta o urtecreme og råsyltede urter

4 pers.
50 min
Middel

Fremgangsmåde

Varm olie og smør på panden ved god varme, men uden at det branker. Brun koteletterne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.

RÃ¥syltede urter: Skær gulerødder og kinaradisse i papirtynde strimler. ForÃ¥rsløgene snittes helt fint. Bland fintrevet skal af citronen, saften af citronen og honning. Vend de snittede urter i dressingen og lad de marinerede urter trække minimum 30 minutter inden servering.

Pasta i urtecreme: Kog den friske pasta i letsaltet vand tilsat 1 tsk. olie i ca. 3 minutter. Hæld derefter pastaen i en sigte og brus det over med koldt vand, sÃ¥ det stopper kogningen.

Fløden koges op, så den tykner let, og tilsættes krydderurterne. Vend pastaen i urtecremen og smag til med salt og peber.

Ingredienser

  • 4 koteletter med ben
  • salt og peber
  • olie og smør til stegning
  • RÃ¥syltede urter
  • 200 gr. gulerødder
  • 200 gr. kinaradisser
  • 200 gr. forÃ¥rsløg
  • saft og skal fra 1 citron
  • ½ spsk. honning
  • Pasta i urtecreme
  • 500 gr. frisk pasta
  • 3 dl. fløde
  • 1 hÃ¥ndfuld basilikum
  • 1 hÃ¥ndfuld persille
  • salt og peber
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
MÃ¥lretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden