2cfe134d 6032 475b 91d7 490665b6da22 v2

Røget kylling med forårssalat

4-5
30 min.
Let

Læg kyllingen i et ovnfast fad og sæt den i ovnen 30 min. ved 175°.


Skyl spinat og rucola og lad det dryppe godt af. Rens radiserne og skær dem i skiver på langs. Flæk agurken, skrab kernerne ud med teske og skær den i skiver. Snit forårsløgene i 3-5 cm lange stykker. Skyl og hak krydderurterne.

Varm en stor gryde eller sauterpande op med smørret. Svits radiseskiver og agurk sammen med ½ tsk. salt og citronsaft 2-3 min. under omrøring.

Hæld hvidvin ved og tag det op.

Kom resten af det grønne i gryden og vend det rundt, til det begynder at falde sammen.

Rør cremefraiche og majsstivelse sammen og rør det i.

Tilsæt radiser og agurk og smag til med salt og peber. Server med det samme til kyllingen, mens urterne er smukke og grønne

Ingredienser

  • 1 røget kylling på ca. 1.200 g.
  • 500 gr. frisk spinat
  • 100 gr. rucola
  • 15-20 radiser
  • 1 mellemstor agurk
  • 1 tsk. citronsaft

  • 3 forårsløg
  • Grofthakket dild, persille, oregano og basilikum, ca. ½ l i alt

  • 15 g. smør
  • 1 dl. cremefraiche 18%
  • 1 tsk. majsstivelse
  • 1 dl. hvidvin
  • Salt og peber
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden