
Trøffelpasta med svampe og entrecôte
Entrecôte: Tag kødet ud af køleskabet mindst 30 minutter før tilberedning, og tør det godt med køkkenrulle. Krydr entrecôten godt med salt og peber på begge sider. Varm en stegepande med neutral olie op ved høj varme, og tilsæt kødet. Steg entrecôten i ca. 2-3 minutter på hver side, eller indtil den har en gylden skorpe.Kom en lille klat smør på panden mod slutningen af tilberedningstiden, og hæld smørret over kødet. Tag kødet op af panden, og lad det hvile i ca. 10 minutter, før det skæres i tynde skiver.
Pasta: Kog pastaen i godt saltet vand, indtil den er al dente. Gem noget af pastavandet, før du sier den kogte pasta fra.
Pastasauce: Skær svampene i skiver og hak løg, hvidløg og trøfler fint. Steg svampene i smør og olivenolie ved høj varme, indtil de er gyldne. Skru ned for varmen, og tilsæt finthakket løg og hvidløg, og sauter, indtil løget er blødt. Tilsæt fløden, og lad det simre i et par minutter, indtil saucen tykner let. Rør den revne parmesan og de finthakkede syltede trøfler i, eller trøffelolie, hvis du bruger det. Krydr med salt og en god knivspids friskkværnet peber. Smag pastaen til, og tilsæt lidt pastavand for at gøre saucen glat og cremet.
Arranger pastaen på tallerkener, og top med skiver af roséstegt entrecôte.