Kalkun, farseret

Når du afhenter kalkunen, har vi klargjort den til dig, så den er lige til at sætte i ovnen. Farsen er hjemmerørt efter egne opskrifter, der giver en perfekt farsering.

Det er din garanti for en god juleaften.

Vi anbefaler:

  • 4-6 personer til 4½ kilo
  • 7-10 personer til 5½ kilo
  • 11 personer eller derover til 7½ kilo

Den farserede kalkun er pakket for sig, så du får skroget ved siden af. Bemærk at samtlige vægte er inklusiv fars og kalkunskrog.

Bemærk: Kan afhentes den 22. eller 23. december.

Bemærk: Kun til afhentning

Fra 580,50 DKK
Køb sammen!
Hjemmelavet andesovs
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Næringsdeklaration på farsen:

  • Energi      10068 kJ / 255 kcal
  • Fedt      21 g.
  • heraf mættede    9,2 g.
  • Kulhydrater     2,6 g.
  • heraf sukkerarter    1 g. 
  • Protein     15 g.
  • Salt      0,9 g.

Ingrediensliste på farsen:

Grisekød (68%), PISKEFLØDE, kalkunindmad (hjerte, lever, kråse),HASSELNØD i flager, krydderier (løg, peber), salt.

Energi 920 kJ / 220 kcal
Fedt 18 g
- heraf mættede fedtsyrer 5 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 18 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Farseret kalkun 4½ kg: Læg det vedlagte stykke spæk på kalkunens bryst.

Steg derefter den farserede kalkun i ovnen i ca. 3½ timer ved 160°C eller til farsen har en kernetemperatur på 76°C - 78°C.

Fjern spækket den sidste time af stegetiden, så brystet kan nå at få farve.

 

Farseret kalkun 5½ kgLæg det vedlagte stykke spæk på kalkunens bryst.

Steg derefter den farserede kalkun i ovnen i ca. 4 timer ved 160°C eller til farsen har en kernetemperatur på 76°C - 78°C.

Fjern spækket den sidste time af stegetiden, så brystet kan nå at få farve.

 

Farseret kalkun 7½ kg: Læg det vedlagte stykke spæk på kalkunens bryst.

Steg derefter den farserede kalkun i ovnen i ca. 4½ - 5 timer ved 160°C eller til farsen har en kernetemperatur på 76°C - 78°C.

Fjern spækket den sidste time af stegetiden, så brystet kan nå at få farve.

 

Næringsdeklaration på farsen:

  • Energi      10068 kJ / 255 kcal
  • Fedt      21 g
  • heraf mættede    9,2
  • Kulhydrater     2,6
  • heraf sukkerarter    1
  • Protein     15
  • Salt      0,9
  • Grisekød (68%), PISKEFLØDE, kalkunindmad (hjerte, lever, kråse),HASSELNØD i flager, krydderier (løg, peber), salt..
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden