
Kalkun, farseret
Når du afhenter kalkunen, har vi klargjort den til dig, så den er lige til at sætte i ovnen. Farsen er hjemmerørt efter egne opskrifter, der giver en perfekt farsering.
Det er din garanti for en god juleaften.
Vi anbefaler:
- 4-6 personer til 4½ kilo
- 7-10 personer til 5½ kilo
- 11 personer eller derover til 7½ kilo
Den farserede kalkun er pakket for sig, så du får skroget ved siden af. Bemærk at samtlige vægte er inklusiv fars og kalkunskrog.
Bemærk: Kan afhentes den 22. eller 23. december.
Bemærk: Kun til afhentning
Næringsdeklaration på farsen:
- Energi 10068 kJ / 255 kcal
- Fedt 21 g.
- heraf mættede 9,2 g.
- Kulhydrater 2,6 g.
- heraf sukkerarter 1 g.
- Protein 15 g.
- Salt 0,9 g.
Ingrediensliste på farsen:
Grisekød (68%), PISKEFLØDE, kalkunindmad (hjerte, lever, kråse),HASSELNØD i flager, krydderier (løg, peber), salt.
Energi | 920 kJ / 220 kcal |
---|---|
Fedt | 18 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 5 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 18 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Farseret kalkun 4½ kg: Læg det vedlagte stykke spæk på kalkunens bryst.
Steg derefter den farserede kalkun i ovnen i ca. 3½ timer ved 160°C eller til farsen har en kernetemperatur på 76°C - 78°C.
Fjern spækket den sidste time af stegetiden, så brystet kan nå at få farve.
Farseret kalkun 5½ kg: Læg det vedlagte stykke spæk på kalkunens bryst.
Steg derefter den farserede kalkun i ovnen i ca. 4 timer ved 160°C eller til farsen har en kernetemperatur på 76°C - 78°C.
Fjern spækket den sidste time af stegetiden, så brystet kan nå at få farve.
Farseret kalkun 7½ kg: Læg det vedlagte stykke spæk på kalkunens bryst.
Steg derefter den farserede kalkun i ovnen i ca. 4½ - 5 timer ved 160°C eller til farsen har en kernetemperatur på 76°C - 78°C.
Fjern spækket den sidste time af stegetiden, så brystet kan nå at få farve.
Næringsdeklaration på farsen:
- Energi 10068 kJ / 255 kcal
- Fedt 21 g
- heraf mættede 9,2
- Kulhydrater 2,6
- heraf sukkerarter 1
- Protein 15
- Salt 0,9
- Grisekød (68%), PISKEFLØDE, kalkunindmad (hjerte, lever, kråse),HASSELNØD i flager, krydderier (løg, peber), salt..