Kyllingebryst med skinke, ost og hvidløgssmør
Hvis et almindeligt kyllingebryst er for kedeligt for dig, så har vi fyldt et kyllingebryst med hvidløgssmør, revet ost og omviklet det med spegeskinke. Det pifter kyllingebrystet op, og giver en anden smagsoplevelse.
55,90 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Kyllingebrystfilet (71%), spegeskinke (skinke, salt, sukker, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konservering (E250,E252), røget), hvidløgssmør (6%) (SMØR, hvidløg, salt, peber), OST.
Efter åbning holdbar 1 dag ved højst +5°C.
Energi | 686 kJ / 164 kcal |
---|---|
Fedt | 9,1 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,8 g |
Kulhydrater | 0,4 g |
- heraf sukkerarter | 0,4 g |
Protein | 20 g |
Salt | 1,3 g |
Opskrifter
Steges i en forvarmet ovn ved 160°C i ca. 25-30 min. Er ligeledes velegnet til grill, omend man skal være forsigtig med at vende kyllingerne.