Kalvespidsbryst uden ben
Kalvespidsbryst er garant for god smag, og efter tilberedning står du med en meget smagfuld og mør aftensmad, der samtidig giver en fantastisk dejlig sauce.
        
            149,95 DKK 
        
        
    
    
        
    
                        Ingredienser
        
        
            Ernæring
        
        
            Opskrifter
        
    Fersk kalvekød.
Efter åbning holdbar 3 døgn ved +5°C.
| Energi | 625 kJ / 149 kcal | 
|---|---|
| Fedt | 7,6 g | 
| - heraf mættede fedtsyrer | 3 g | 
| Kulhydrater | 0 g | 
| - heraf sukkerarter | 0 g | 
| Protein | 20 g | 
| Salt | 0,2 g | 
Opskrifter
Kødet koges sammen med en suppevisk, 3 gulerødder, ½ selleri, 1 pesillerod og 2 porrer til en klar og kraftig suppe i 2½ - 3 timer, alt afhængig af kødets tykkelse.
Kødet kan efter kogning skæres i pæne skiver og spises sammen med f.eks. kogte kartofler og peberrodssovs.