
Menu med indbagt kylling
Menuen indeholder:
2 stk. indbagte kyillinger
2 stk spidskål med hvidløgssmør og parmaskinke
1 x Kartofler Provencale (små lækre kartofler krydret med friske timian-stilke og rosmarin. Vi har tilføjet squash, rødløg, rød peberfrugt og hvidløgsfed)
OBS: De indbagte kyllinger er ikke tilberedte. Se tilberedelses vejledning under "tilberedning" herunder.
De indbagte kyllinger indeholder forstegt kyllingebryst, butterdej, samt fyld af porre, løg, ristet bacon, spinat, champignon, flødeost, sennep, salt og peber
Bemærk: Kun til afhentning
Tilberedning
Alle ingredienser opbevares på køl ved max. 5 grader frem til tilberedning.
Indbagte kyllinger: Lægges på en rist med bagepapir og pensles med æg, tilberedes i ovnen i 25-30 min. ved 200 grader almindelig luft.
Kartofler provencaler: Varmes i ovnen ved 180°C i 15-20 minutter.
Spidskål i svøb: Varmes i ovnen i 20 minutter ved 180 grader almindelig luft.