Mørbrad menu

Menu med mørbrad indeholder: 

  1. 400 gr. marineret svinemørbrad
  2. 300 gr. Spicy kålsalat
  3. 2 stk. kartoffelvaffel med hvidløgssmør og parmaskinke 
  4. 1 stk. valgfri Eriks sauce

Bemærk: Kun til afhentning

189,95 DKK
menu
1
 )
Køb sammen!
Til dig der elsker chokolade
Tilberedelses vejledning

Tilberedelses vejledning

Mørbrad: Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30 min. eller til en kernetemperatur på 68°C. Er ligeledes velegnet til grill og kuglegrill. Grilles ved "indirekte varme" i ca. 20 min. eller til en kernetemperatur på 68°C. Lad den hvile tildækket i 5 min. inden udskæring.

Kartoffelvaffel: Varmes ved 180 grader i en forvarmet ovn i ca. 20 minutter.

Salaten opbevares på køl max. 5 grader frem til servering.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden