kylling Supreme menu

Super lækker menu som er nem at tilberede.  

Menuen består af

2 stk. kyllingebryst Supreme  (og så kaldet unghanebryst, hvor der medfølger skind og vingeben for at give mere smag)

2 stk. kartoffel UFO

1 bæger valgfri salat.  

1 bæger valgfri Eriks sauce 

Bemærk: Kun til afhentning

159,00 DKK
stk.
Ingredienser
Tilberedning

Spørg personalet i butikken om allergener eller skriv til os på info@slagtertheilgaard.dk 

Tilberedning

Kylling: Tilberedes i en forvarmeget ovn ved 180 grader, alm. luft, i ca. 30 minutter.

Kartoffel UFO: Tilberedes i en forvarmet ovn ved 180 grader, alm. luft, ca. 25 minutter.

Saucen: Kan entes spise kold som en dip, eller varmes i en gryde ved svag varme. Ønskes saucen tyndere kan der tilsættes mælk under omrøring.

Salaten opbevares på køl ved max. 5 grader indtil servering.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden