
kylling Supreme menu
Super lækker menu som er nem at tilberede.
Menuen består af
2 stk. kyllingebryst Supreme (og så kaldet unghanebryst, hvor der medfølger skind og vingeben for at give mere smag)
2 stk. kartoffel UFO
1 bæger valgfri salat.
1 bæger valgfri Eriks sauce
Bemærk: Kun til afhentning
159,00 DKK
Ingredienser
Tilberedning
Spørg personalet i butikken om allergener eller skriv til os på info@slagtertheilgaard.dk
Tilberedning
Kylling: Tilberedes i en forvarmeget ovn ved 180 grader, alm. luft, i ca. 30 minutter.
Kartoffel UFO: Tilberedes i en forvarmet ovn ved 180 grader, alm. luft, ca. 25 minutter.
Saucen: Kan entes spise kold som en dip, eller varmes i en gryde ved svag varme. Ønskes saucen tyndere kan der tilsættes mælk under omrøring.
Salaten opbevares på køl ved max. 5 grader indtil servering.