Bankekød

Perfekt til traditionel, dansk mad. 

Bankekød er skåret af mørt okseyderlår i sirligt tilpassede skiver. Hver bid oser af kvalitet og nøje udvælgelse, hvilket gør det ideelt til klassiske, simreretter som mormor lavede dem. Med Bankekød får du ikke bare et produkt – du får en råvare, der bærer stolte slagtertraditioner videre og prioriterer den gode smag og tekstur.

Serveringsforslag:

Bankekød egner sig perfekt til den velkendte simreret, serveret med kartoffelmos eller kogte kartofler og syltede rødbeder som tilbehør. Lad kødet langtids simre med løg, laurbærblade og bouillon for at fremkalde den lækre, mørke smag, som rammer lige i hjertet af dansk madkultur.

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

 

 

113,90 DKK
person
( ca.
500
g
 )
Køb sammen!
Friskhakket oksekød med god smag - perfekt til mange af vores yndlingsretter. 
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Bankekød er skåret af okseyderlår i skiver.

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

Energi 593 kJ / 142 kcal
Fedt 6,2 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,6 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 21 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden