
Benløse fugle m/pesto og spegeskinke
En klassiker med et twist
Forkæl dine smagsløg med vores Benløsefugle, der kommer med en fornyet og lækker variation. Den klassiske ret får nyt liv med en cremet pesto og et lag af spegeskinke, der sammen skaber en perfekt harmoni af smag. Vores ruller er omhyggeligt tilberedt og klar til at komme direkte i gryden med fløde, løg og andre ingredienser efter din yndlingsopskrift.
Serveringsforslag
Skab en varm og indbydende middag ved at servere benløsefuglene med en flødesauce, kogte kartofler og smørstegte grøntsager. Tilsæt eventuelt et drys friskhakket persille til pynt, og du har et måltid, der oser af hygge og smag fra traditionelle danske køkkener.
Ingredienser: Okseinderlår (80%), spegeskinke (16%) (Skinke, salt, sukker, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konservering (E250, E252), røget), pesto (4%) (basilikum, solsikkeolie, LAKTOSE, CASHEWNØDDER, PARMASANOST, salt, hvidløg, surhedsregulator, (E270), naturlig basilikumaroma).
Produktbeskrivelse: Skåret af okseinderlår.
Efter åbning holdbar 1 dag ved højst +5°C.
Energi | 571 kJ / 136 kcal |
---|---|
Fedt | 5 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,7 g |
Kulhydrater | 0,6 g |
- heraf sukkerarter | 0,5 g |
Protein | 22 g |
Salt | 1,1 g |
Opskrifter
Brunes på alle fire sider i smør eller anden fedtstof. Tilsæt derefter 1/4 liter piskefløde, og lad fuglene småsimre i 3 kvarter. Smag til med salt og peber.