Roastbeef af oksefilet

Mør og Velsmagende

Vores roastbeef af oksefilet er lavet med omhu og fokus på kvalitet, så du kan servere en udsøgt smagsoplevelse for dine gæster. Vi anvender udelukkende den bedste oksefilet, som sikrer en mør og saftig steg med en rig smag. Vi går aldrig på kompromis med udvælgelsen af råvarer og tilbyder derfor kun roastbeef fra filet – ikke fra inderlår eller klump. Med vores roastbeef kan du roligt sætte dig til bords, velvidende at kvaliteten og smagen er i top.

Serveringsforslag

Servér roastbeefen tyndt skåret med en cremet peberrodssalat og sprøde hasselback-kartofler for en klassisk og elegant middag. Eller gå rustikt til værks og skab en fyldig sandwich med saftigt kødkød, frisk rucola, hjemmelavet remoulade og syltede agurker. Roastbeefen gør sig perfekt både som midtpunktet i en søndagsmiddag og i en hurtig servering til hverdag. 

339,95 DKK
stk.
( ca.
800
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Skåret af afpudset oksefilet.

Efter åbning holdbar 3 dage ved højst 5°C.

Energi 509 kJ / 122 kcal
Fedt 3,7 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,4 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 21 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Stegen brunes i 2-3 minutter på 2 sider i rygende hedt smør i stegegryden. Stik ikke i kødet med en gaffel, men vend det med et par træskeer.

Efter endt bruning lægges stegen på risten i ovnen og steges færdig ved ca. 250°C. Stegetiden er ca. 30 minutter alt efter kødets tykkelse og hvor rødt man ønsker kødet. Kernetemperaturen skal ligge omkring 62°C.

Lad stegen hvile tildækkes i min. 15 minutter inden udskæring. 

 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden