Roastbeef af oksefilet

Vores roastbeef af oksefilet sikre dig en steg, som er mør og meget velsmagende. 

Vi ønsker dig kun det bedste, og derfor vil vi kun sælge dig en roastbeef af oksefilet, og ikke af inderlår eller klump. Dette sikre dig en mør og smagfuld steg, så du med ro i maven kan sætte dig til spisebordet. 

240,00 DKK
personer
( ca.
800
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Skåret af afpudset oksefilet.

Efter åbning holdbar 3 dage ved højst 5°C.

Energi 509 kJ / 122 kcal
Fedt 3,7 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,4 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 21 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Stegen brunes i 2-3 minutter på 2 sider i rygende hedt smør i stegegryden. Stik ikke i kødet med en gaffel, men vend det med et par træskeer.

Efter endt bruning lægges stegen på risten i ovnen og steges færdig ved ca. 250°C. Stegetiden er ca. 30 minutter alt efter kødets tykkelse og hvor rødt man ønsker kødet. Kernetemperaturen skal ligge omkring 62°C.

Lad stegen hvile tildækkes i min. 15 minutter inden udskæring. 

 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden