Roastbeef af oksefilet
Vores roastbeef af oksefilet sikre dig en steg, som er mør og meget velsmagende.
Vi ønsker dig kun det bedste, og derfor vil vi kun sælge dig en roastbeef af oksefilet, og ikke af inderlår eller klump. Dette sikre dig en mør og smagfuld steg, så du med ro i maven kan sætte dig til spisebordet.
Skåret af afpudset oksefilet.
Efter åbning holdbar 3 dage ved højst 5°C.
Energi | 509 kJ / 122 kcal |
---|---|
Fedt | 3,7 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,4 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 21 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Stegen brunes i 2-3 minutter på 2 sider i rygende hedt smør i stegegryden. Stik ikke i kødet med en gaffel, men vend det med et par træskeer.
Efter endt bruning lægges stegen på risten i ovnen og steges færdig ved ca. 250°C. Stegetiden er ca. 30 minutter alt efter kødets tykkelse og hvor rødt man ønsker kødet. Kernetemperaturen skal ligge omkring 62°C.
Lad stegen hvile tildækkes i min. 15 minutter inden udskæring.