
Roastbeef af oksefilet
Mør og Velsmagende
Vores roastbeef af oksefilet er lavet med omhu og fokus på kvalitet, så du kan servere en udsøgt smagsoplevelse for dine gæster. Vi anvender udelukkende den bedste oksefilet, som sikrer en mør og saftig steg med en rig smag. Vi går aldrig på kompromis med udvælgelsen af råvarer og tilbyder derfor kun roastbeef fra filet – ikke fra inderlår eller klump. Med vores roastbeef kan du roligt sætte dig til bords, velvidende at kvaliteten og smagen er i top.
Serveringsforslag
Servér roastbeefen tyndt skåret med en cremet peberrodssalat og sprøde hasselback-kartofler for en klassisk og elegant middag. Eller gå rustikt til værks og skab en fyldig sandwich med saftigt kødkød, frisk rucola, hjemmelavet remoulade og syltede agurker. Roastbeefen gør sig perfekt både som midtpunktet i en søndagsmiddag og i en hurtig servering til hverdag.
Skåret af afpudset oksefilet.
Efter åbning holdbar 3 dage ved højst 5°C.
Energi | 509 kJ / 122 kcal |
---|---|
Fedt | 3,7 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,4 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 21 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Stegen brunes i 2-3 minutter på 2 sider i rygende hedt smør i stegegryden. Stik ikke i kødet med en gaffel, men vend det med et par træskeer.
Efter endt bruning lægges stegen på risten i ovnen og steges færdig ved ca. 250°C. Stegetiden er ca. 30 minutter alt efter kødets tykkelse og hvor rødt man ønsker kødet. Kernetemperaturen skal ligge omkring 62°C.
Lad stegen hvile tildækkes i min. 15 minutter inden udskæring.